1 an de Limonade cu o nouă echipă

  • Agentia Limonade 2016

Stimați parteneri,

E o perioadă specială pentru mine pentru ca anul trecut pe vremea asta începeam activitatea mea ca manager și owner la Agenția Limonade! Vă mulțumesc pt încrederea acordată și pt faptul că ați ales să colaborați cu noi!

A fost un an frumos dar în același timp provocator pt fiecare domeniu e diferit și e nevoie de implicare pt a înțelege cât mai bine nevoile fiecărui proiect!

Consider ca a fost o alegere înțeleaptă și uitându-mă în urmă avem foarte multe realizări, ducând mai departe calitatea și profesionalismul Danielei Irimia (fondatoarea Agenției). Cu această ocazie îi mulțumesc pentru tot ce face pentru mine și pentru brandul Limonade!

Datorită vouă am putut crea 4 locuri noi de muncă , am putut pune în practică cunoștințele noastre de marketing și să fim partenerul vostru de incredere în promovarea online.

În acest timp am promovat 18 proiecte: am finalizat 3 siteuri (https://www.hto.ro/ , www.nicometal.ro si http://www.visionconsulting.ro/), s-au administrat campanii de Adwords si Facebook Ads in valoare de 56.000 lei si am optimizat aproximativ 100 de cuvinte pe care le-am adus pe prima pagina in Google, am realizat 2 logo-uri pt Frutticon si Solutii pompare si am salvat 100 de brazi promovând proiectul http://decortrendy.ro/ .

Delia, Dora și Daniel, vă mulțumesc pt lucrurile minunate pe care le faceți zi de zi alături de mine !

Ne asumăm tot ceea ce facem și suntem conștienți că au fost și momente mai dificile darMarius Eugen Popa suntem aici pentru a progresa și pentru a da rezultate bune!

Am format o echipă nou alături de care am putut pune în practică ideile noastre despre marketing , promovare și suport pentru clienții noștri. Ne putem considera cea mai tânără echipă din domeniu: media de vârstă este de 24 de ani.

Toate aceste lucruri nu se puteau realiza fară ajutorul vostru!

 

Semnat de Marius Eugen Popa – owner și manager Agenția Limonade

Moto: Singura constantă este evoluția. Inainte!

 

Share Button

Leave a Comment