Am lansat Gandeste-Pozitiv.ro, revista online de dezvoltare personala

28/10/2013
  • gandire pozitiva

Am lansat la jumatatea lunii octombrie o revista online de dezvoltare personala si gandire gandire pozitivapozitiva.  Astfel portofoliul media al agentiei se largeste si cu www.gandeste-pozitiv.ro

Ce puteti citi pe Gandeste-Pozitiv.ro :

  • Articole despre dezvoltarea personala, resurse motivationale si metode practice de dezvoltare.
  • Informatii utile pentru dezvoltarea unei Cariere de succes, recomandari de cursuri si training-uri.
  • Cum sa faceti economii si sa castigati mai multi bani – o sectiune de educatie financiara pe intelesul tuturor.
  • Mentinerea unei sanatati optime face parte deasemenea din dezvoltarea personala. Inveti cum sa ai o viata sanatoasa si frumoasa.
  • Informatii si sfaturi despre cum sa ai relatii armonioase cu cei din jur, cum sa comunici mai bine cu familia, colegii si prietenii.

Dezvoltarea personala inseamna mai mult decat extinderea mintii sau a abilitalilor. Inseamna sa ne dezvoltam capacitatea de fiinte umane. Inseamna sa fim ceea ce ar trebui sa fim, nu doar sa ajungem unde ne-am dori. Inseamna sa ne hranim sufletele.

Noi credem ca printr-o gandire pozitiva putem trai intr-o lume mai buna. Aceste este si motivul principal pentru lansarea acestui nou proiect. Gandind pozitiv vom incepe sa actionam corect pentru a atinge abiectivele pe care le dorim.

Agentia Limonade mai detine cel mai mare portal de cursuri si cariera – www.catalog-cursuri.ro si portalul de afaceri www.profit360.ro  lansat in urma cu un an.

Share Button