DE CE am creat agentia Limonade

03/09/2013

De curand am citit o carte pe care v-o si recomand – INTREABA-TE DE CE  de Simon Sinek .

Este o carte din care puteti afla ce au facut fondatorii marilor companii ca sa ajunga in varf, si cum poti foarte usor sa decazi, atunci cand ti-ai pierdut din vedere scopul pentru care ai infiintat o afacere.

Ce este important insa este faptul ca mi-a reamintit DE CE am creat agentia Limonade, DE CE am lansat proiecte noi precum Catalog-Cursuri.ro si Profit360.ro. In fond asta fiind tot ce conteaza. Motivul care ne pune in miscare, ne confera energia si disponibilitatea de a risca in viata si in afaceri.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol pentru a reaminti clientilor, partenerilor, angajatilor DE CE venim zilnic la birou si muncim cu drag si spor.

Pentru ca acum 4 ani am decis sa facem  ceva pentru a ajuta companiile mici si mijlocii din Romania sa se dezvoltate profitand de beneficiile noilor tehnologii. De la aceasta dorinta am ajuns la a crea agentia interactiva Limonade, agentia IMM-urilor care cred in online.  Si in 4 ani am ajutat zeci de companii sa isi imbunatateasca prezenta in mediul online, sa isi creasca afacerile si sa atraga clienti noi prin intermediul campaniilor de marketing online.

Nu am uitat care este scopul nostru si de ce facem asta zi de zi. Am uitat insa sa si comunicam catre ceilalti DE CE exista agentia Limonade. Nu facem site-uri sau promovare online pentru ca doar asta stim sa facem ci pentru ca vrem sa ajutam IMM-urile din Romania sa se dezvolte, sa tina pasul cu noile tendinte in marketing online  pentru a castiga noi clienti (sau pentru a nu pierde o buna parte din potentialii clienti) .

De la aceasta dorinta in 2010 am lansat si Catalog-Cursuri.ro, un portal dedicat promovarii eficiente si cu costuri reduse a firmelor de training si cursuri.

In 2012 am lansat Profit360.ro un portal complex de afaceri prin intermediul caruia  firmele se pot promova targetat catre alte companii sau direct catre clientii individuali, isi pot publica ofertele speciale, isi pot crea inclusiv un site de prezentare la un cost nesemnificativ.

Astfel am incercat sa transpunem DE CE-ul nostru in servicii utile pentru companiile cu care lucram. Companii care inteleg ca au gasit in agentia Limonade un partener de incredere.  Si le multimim pentru asta.

Daniela Irimia

Share Button