Focus pe marketing si promovare online pentru afaceri

18/11/2012

Inca de la inceput am spus ca suntem agentia IMM-urilor care vor sa se promoveze online. Fie ca ai un business pe care doresti sa-l dezvolti, sau acum te pregatesti sa-ti lansezi o afacere, agentia Limonade vine in sprijinul tau cu o strategie de marketing online bine structurata si adaptata bugetului tau.

Am inceput ca o agentie full service, oferind atat servicii de web design, productie si creatie publicitara cat mai ales campanii de promovare online.

Dupa 3 ani de activitate, am decis ca este mai bine sa ne focusam strict pe furnizarea serviciilor de marketing si promovare online, deoarece acestea sunt si cele mai rentabile.

Avantajele unei prezente dimanice pe internet sunt multiple si se pot sesiza cu usurinta prin cresterea cifrei de afaceri si a notorietatii companiei. Acesta este si motivul pentru care continuma sa oferim servicii de  Optimizare SEO si campanii de Google Adwords, promovare pe Facebook si alte retele sociale,  Consultanta in marketing online .

Din dorinta de a oferi alternative eficiente de promavare online si pentru afacerile cu bugete mici, am lansat in 2010 cel mai complex portal de promovare pentru firmele de training si cursuri – www.catalog-cursuri.ro. Site-ul a ajuns intr-un timp scurt cel mai mare si mai cunoscut portal de cursuri, dezvoltare personala si profesionala din Romania.

De asemenea, in urma cu doar trei luni  am lansat un proiect online ambitios, un portal de afaceri – Profit360.ro, urmand ca acesta sa devina si primul site ce va promova afacerile din Romania in intreaga lume.

In trei ani ne-am creat un renume pe piata din Romania, oferind un pachet de servicii axat pe promovarea eficienta a oricarui tip de afacere.  Puteti sa va promovati cu 50 dar si cu 1000 de euro pe luna. Alegerea bugetului tine doar de obiectivele pe care le aveti! Noi vom face mixul de marketing care sa aduca beneficiile maxime.

Share Button