Oferta de promovare online pentru IMM-uri

29/12/2012

La inceput de an fiecare afacere are nevoie de un plan de promovare care sa aduca mai multi clienti.

Noi am facut o oferta care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferind campanii eficiente de promovare pe Facebook si promovare prin Google Adwords la preturi avantajoase.

Campaniile CPC (cost per click) sunt cele mai eficiente si exacte forme de publicitate online, pemitand masurarea exacta a rezultatelor si optimizarea costurilor de promovare. Publicitatea platita pe Google si pe Facebook este contextuala, reclamele aparandu-le doar persoanelor interesate de domeniu, iar compania plateste doar pentru utilizatorii care dau click pe reclama si îi acceseaza site-ul.

Obiectivele campaniei: 

  • Cresterea notorietatii companiei
  • Cresterea numarul de vizitatori pe site/pagina de Facebook
  • Cresterea numarului de clienti/ fani

 

Pachetul de promovare pentru IMM-uri cuprinde:

Promovare Google Adwords

Prezenta in cautari cu un grup de expresii si cuvinte cheie prestabilite, in numar de 20-30. Afisarea se va face in primele 5 rezultate Google. Campania poate fi facuta cu anunturi text sau bannere.

 

 300 euro + TVA1500- 2000 de click-uri

Promovare Facebook Ads

Afisarea anuntului exact catre targetul nostru (de exemplu femei din Bucuresti cu vastra intre 25 si 45 ani, interesate de moda ). La click pe anunt, poate fi directionat catre site sau in pagina de Facebook .

 

250 euro + TVA1500- 2000 de fani

Comunicate de presa

Se vor comunica noutatile, ofertele speciale, pe site-urile de “comunicate de presa” cu scopul de a fi preluate de mass media. Vom crea si trimite comunicatul catre 5 site-uri .

 

GRATUIT(valoare 170 euro + TVA)

Pret pachet : 500 euro + TVA ( s-a aplicat un discount de 10% )

BONUS: Un pachet “Communicate de presa” in valoare de 170 euro + TVA

Valabilitate oferta: 7 ianuarie – 28 februarie

Suna acum pentru a beneficia de oferta speciala – platesti 500 euro + TVA si beneficiezi de promovare in valoare de 720 euro + TVA : 021.310.82.82 sau 0724.837.869

Mail: office@limonade.ro

Share Button