Studiu de caz www.visionconsulting.ro

21/03/2011

  Agenția interactivă Limonade realizează promovare online pentru firma de training și team building Vision Consulting de aproape un an de zile. Rezultatele se văd, prin creșterea numărului de înscrieri online la cursurile open, și mai ales prin creșterea notorietății companiei ca furnizor important de training și team building.
  În urma unei analize detaliate a pieței pe care operează compania s-au identificat următoarele direcții:

  • Necesitatea unui blog de companie, prietenos și cu informații utile, astfel în mai 2009 am realizat blog-ul companiei ca și parte integrată a strategiei de marketing. A fost primul pas către orientarea accentuată spre potențialii clienți.
  • Google adwords pentru promovarea online în rândul celor direct interesați de serviciile de training și team building. Desi google adwords se făcea înca din 2008, de când Limonade a preluat contul și s-a ocupat de administrarea lui, rezultatele campaniei de promovare online au fost mult mai bune – CPC mai mic, rata ce click mai bună și rata de conversie de 1% – pe scurt, mai mulți clienți cu aceeași investiție financiară.
  • Promovare Social mediapentru o prezență dinamică și mereu în contact cu potențialii clienți – Linkedln, Twitter, Facebook și alte rețele de networking și socializare.
  • Bannere si advertoriale pentru creșterea notorietății de brand.

  Săptămâna trecută am lansat și noul web site . Pentru realizare site și web design am ținut cont de feedbackul pe care l-am avut până acum de la clienții Vision Consulting. Am creat un web design profesionist și prietenos în același timp.  Pe lângă web design-ul modern, am lucrat și la funcționalități. Vizitatorii au posibilitatea de a împărtăși în rețele sociale articole interesante de pe site și chiar să recomande cursurile. Cei ce vor să participe la cursurile organizate de Vision Consulting se pot înscrie online și primesc automat pe mail factura proformă.  Acestea sunt doar câteva din funcționalitățile noului site realizat de noi – agenție interactivă orientată spre client.  Sperăm să vă placă, și mai ales să ajute în continuare business-ul celor de la Vision Consulting .

  # Daca îți place ceea ce ai citit, împartaseste și cu ceilalți!
  Share Button