Marketing Online

24/04/2016

  Marketingul online înseamna mult mai mult decât publicitatea pe internet.

  Mulți antreprenori cred că problema fundamentală în marketing este să îi convingi pe potențialii clienți că oferi un produs sau un serviciu mai bun. De fapt, ei trebuie să știe că afacerea dumneavoastră exista și că este aproape de ei pentru satisfacerea nevoilor de cumpărare. Campaniile de promovare online se stabilesc în funcție de obiectivele ce trebuiesc atinse. Fie că vreți să faceți un brand puternic, să creșteți numărul vizitatorilor pe site sau să aveți mai mulți clienți, noi vom veni întotdeauna cu cea mai bună strategie de marketing. Avantajele publicității online sunt multiple: costuri reduse față de alte medii,  posibilitatea de a targeta publicul țintă și, poate cel mai important, se pot estima și măsura rezultatele. Campaniile se pot adapta pe parcurs, astfel încât rezultatele obținute să fie maxime.

  Pentru realizarea unor campanii de succes este nevoie de analiza atentă a business-ului clientului, înțelegerea lui și a domeniului de activitate. Publicitatea online și strategia de marketing permit realizarea unor teste de eficientizare a campaniilor, astfel vom ști care este mixul optim pentru promovarea afacerii dumneavoastră. Pentru că fiecare business este diferit, vă oferim atât consultanta, cât și strategia de marketing de care aveți nevoie.

  În concluzie, pe lângă minunatele produse și servicii este foarte important ca acestea să fie cunoscute și promovate corect. Fiți ușor de contactat, oferiți un plus de valoare,  fiți recomandabili si păstrați-vă clienții aproape. Pentru asta noi vă oferim:

  • Consultanta strategie de marketing.marketing online
  • Promovare in social media (Facebook, Twitter, Linkedin, etc).
  • Campanii Google AdWords (anunțuri text și prin bannere).
  • Optimizare SEO prin care site-ul tău să ajungă în prima pagina din motoarele de căutare.
  • Campanii de Facebook Ads (reclamă plătita pe Facebook, perfect targetabilă, cu plata la click).
  • Realizăm bannere atractive și de impact, proiecte speciale de imagine.
  • PR online – comunicate de presa si apariții in presa.
  Share Button