De ce să apelezi la consultantă în marketing online?

Indiferent de afacerea pe care o ai, pentru a crește notorietatea firmei sau pentru a avea mai mulți clienți folosind mediul online, ai nevoie de cunoștințe solide de marketing apoi de o bună cunoaștere a comportamentului utilizatorului de internet.  Din păcate, nu toți avem aceste cunoștințe, ca atare este nevoie să apelăm la specialiști.

  • Pentru a te asigura că site-ul pe care îl ai sau îl vei face respectă principiile de utilizare eficientă  și transmite exact mesajul care vrei să ajungă la potențialul client;
  • Pentru a avea o imagine profesională care respectă legile branding-ului;
  • Pentru a avea o campanie de marketing sau de promovare eficientă.

Indiferent cine “implementează” strategia de marketing sau mai bine spus planul de acțiune, dacă se respectă lucrurile identificate și stabilite în cadrul ședințelor de strategie atunci șansele de atingere a rezultatelor vizate sunt maxime.

Agenția Limonade oferă aceste servicii din anul 2009 și cu ajutorul experineței dobândite, spunem cu încredere că succesul campaniilor de promovarea este strâns legat de calitatea speciliștilor de marketing care fac strategia.

Consultanța în marketing online te ajuta să-ți stabilești un plan de acțiune care duce la creșterea notorietății și a numărului de clienți, folosind un mix de promovare eficient. De la strategia de comunicare în social media până la cuvintele cheie și expresiile folosite în campaniile de Google Adwords sau SEO, înțelegerea comportamentului potențialului client și adaptarea mesajelor pentru comunicarea digitală, toate vor fi explicate pe înțelesul tău!

Consultanta în branding este la fel de importantă la lansarea unei companii sau a unui produs cât și pe toată durata de viață a fiecăreia dintre ele. Evident ca putem discuta și de brandingul personal, care în multe cazuri, poate fi mai important decât brandul companiei. Există câteva legi ale brandingului care, dacă nu sunt respectate, în timp te vor costa bani și clienți pierduți. Imaginea este foarte importantă, mai ales acum când competitivitatea nu se mai reduce doar la serviciile/produsele pe care le oferi. Noi te ajutăm să creezi un brand care să îți aducă beneficii peconsultanta de marketing online termen lung!

Site-audit-ul este analiza pe care o facem site-ului tău, pentru a vedea punctele forte și slabe ale acestuia.  De la elementele de SEO care asigură succesul optimizării în motoarele de căutare, până la analiza tehnică a funcționalităților și a design-ului, toate acestea ajută la reducerea pierderilor pe care le poți avea cu un site neperformant. Degeaba iți promovezi site-ul dacă el nu știe sa vândă pentru tine,  potențialului tău client îi este greu să îl folosească și nu ajunge să te contacteze.

Prezența online cu ajutorul canalelor de social media este un factor foarte important în 2017  și e nevoie de administrarea și postarea noutăților pe paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIN.

În funcție de nevoile pe care le ai pentru consultanta strategică de marketing digital, branding sau audit, consultanții noștri te ajuta să ai succes!