Suntem o echipă de oameni tineri, axați pe calitate, având peste 7 ani de experiență. Creativi, inovativi, pasionati marketing online, am creat Limonade, nu doar pentru a realiza proiecte frumoase ci și utile. Suntem o agenție interactivă fresh, orientată spre client. Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță apoi îți facem o ofertă personalizată. Întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect.

Limonade este agenția IMM-urilor și a startup-urilor care vor să se promoveze online. Fie că ai un business la început de drum sau o afacere deja consolidată, noi venim în sprijinul tău cu strategia de promovare bine structurată și adaptată bugetului disponibil. În fiecare proiect punem accent pe puterea brandului și pe înțelegerea consumatorului (ambele aduc avantaj competitiv). Azi afacerile care nu sunt prezente și pe internet, au șanse foarte mici să se dezvolte.

După primii pași (alegerea strategiei, a logoului), începem să schițăm structura site-ului de prezentare sau al magazinului online, urmând sa ne ocupăm de optimizare SEO și de campaniile pay per click prin Google Adwords sau Facebook ADS.

Misiunea noastră este să facem cele mai bune campanii de promovare online pentru clienții nostri. Vrem ca fiecare partener să aibă mai mulți clienți și un profit mai mare, iar noi Limonade, să fim parte din succesul lor.

Deviza noastră: “Singura constantă este evoluția!

Vezi ce spun clientii nostri – click aici !