Facebook Ads

18/04/2016

  Urmărește-ți clienții îndeaproape prin promovarea cu Facebook ADS!

  Poți vedea în jurul tău că Facebook este liderul în comunicare globală la ora actuală. Este tot ceea ce reprezintă concentrarea informațiilor, diversitatea și dinamismul dintre oameni. Devenim din ce în ce mai ancorați în mediul online și în medie avem 6h/săptămână petrecute în Facebook. Tocmai de aceea, social media marketing-ul este esențial pentru vizibilitate și, mai presus de toate, conversii.

  Brandurile sunt într-o competiție permanentă în ceea ce privește publicitatea pe Facebook sau în alte medii specifice publicului lor. Scopul Agenției Limonade este să devii prietenul publicului tău țintă și sa fii cât mai aproape de ei prin social media marketing, promovarea prin Facebook Ads și prin promovarea postărilor.

  Noi vedem Facebook ca pe un bulevard imens unde oamenii își instalează magazine care comercializează diferite produse și servicii. Aceștia se împrietenesc cu magazinele din apropiere și dezvoltă relații de durată. Unii dintre ei se știau de dinainte, iar alții se cunosc abia acum. Din când în când apar aceste magazine noi (reclamele Brandului făcute prin publicitate pe Facebook) care se așează temporar în mijlocul bulevardului precum niște buticuri, cu scopul de primi atenția oamenilor de care beneficiază toate celelalte magazine.

  Prin noi, cu ajutorul facilităților oferite de promovarea prin social media, îți vom pune magazinul online în contact cu oamenii. Ce face cu adevărat formidabilă promovarea prin Facebook Ads nu este doar că apari cu cele mai bine lucrate imagini pe canalul de comunicare favorit al oamenilor, ci faptul că apari DOAR oamenilor care se potrivesc profilului cumpărătorului ideal. Astfel, eviți cheltuirea inutilă a sumelor mari de bani pe vizitele oamenilor care nu sunt într-adevăr interesați de ce le poți oferi.

  Oricare ar fi strategia ta de business, dacă îți alegi social media marketing , mai precis promovarea pe Facebook Ads, îți vom garanta că vei fi văzut unde și de cine trebuie. Important de menționat este că odată realizată campania de publicitate pe Facebook, aceasta se va transpune automat și pe pagina ta de Instagram.

  Numele meu este Daniel și îți voi explica foarte clar importanța unui public țintă precis, a unei prezentări online concise și a unui mesaj simplu.

  Promovarea paginii de Facebook a magazinului online are nevoie de o grijă detaliată care să îți contureze o identitate vizuală unică vizibilă publicului. Promovarea prin Facebook ar fi principalul tool de marketing online în care Brandul vrea să transmită informații, poze, campanii, evenimente și lucruri importante către publicul tinta, iar asta nu este tocmai ușor.

  Acum, prin Facebook, unul din cele mai bune tool-uri de promovare online, este posibil. Noi recomandăm să ai pe cineva dedicat acestui scop care știe toate tehnicile și principiile Facebook Ads. În plus, instalarea Facebook Pixel ne ajută să măsurăm conversiile pentru a optimiza promovarea postărilor.  Noi îți oferim trei oferte care ți se vor potrivi nevoilor de promovare ale business-ului tău.

  Dacă ți-am captat atenția, poți vedea pachetele de mai jos și contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

  Share Button