SEO

18/04/2016

  SEO este acronimul de la Search Engine Optimization și înseamnă optimizarea pentru servicii de optimizare SEO motoarele de căutare.

  Considerăm că un site poziționat pe prima pagina Google este cel mai bun agent de vânzări al unei firmei sau al unei afaceri. De ce e important să fii în top? Pentru că mai mult de 60% din traficul pe anumite căutări este acumulat de primele 4 site-uri din SERP (Search Engine Ranking Pages = lista cu rezultatele în urma utilizării motoarelor de cautare).

  Serviciile SEO au mai multe componete:

  • găsirea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta. Facem un mix de expresii cheie între produsele disponibile, volumul cautarilor și cuvintele long tail.
  • optimizare on site sau on page – care cuprinde setarea corectă a câmpurilor SEO, a titlurilor, a meta-descrierilor pentru un CTR mare, crearea linkurilor interne,  a fisierelor sitemap / robots.txt dar mai ales a conținutul text care să conțină cuvintele cheie.
  • off site sau linkbuilding (adică generarea link-urilor de calitate). Cu cât ai mai multe linkuri de calitate cu atât semnalele către Google sunt importante. Folosim doar siteuri care cu Domain Authority mare și includem comunicate de presă, articole pe blogurile de specialitate și apariții în presa online.  Tot aici este inclusă și operațiunea de analizat calitatea backlink-urilor.
  • activități pe conturile de Social Media (un factor din ce în ce mai important)
  • îmbunătățirea site-ului pentru o mai bună experiență a vizitatorilor (viteza de navigare, lipsa bannerelor publicitare, structura paginilor). Google dorește să poziționeze cât mai sus siteurile care oferă calitate.
  • analiza și raportarea creșterilor de poziții pentru cuvintele cheie stabilite. Lunar agenția noastră oferă audit SEO pentru a vedea rezultatele obținute plus ce se poate îmbunătății. Mai multe detalii tehnice sunt  explicate pe larg în secțiunea “Analize

  După cum se poate observa este un proces complex care implică respectarea factorilor SEO: un conținut de calitate, analiza si dezvoltarea profilului de linkuri, scăderea ratei de respingere (bounce rate) etc. Google este cel mai folosit motor de cătare din Romania și anual schimbă lista factorilor pentru a da conținut de calitate utilizatorilor.

  Activitatea de optimizare a unei pagini web (pagină de prezentare sau magazin online) este un proces permanent, deoarece rezultatele se văd în timp, însa reprezintă cărămida de bază pentru o campanie eficientă de promovare online. Când alegi un specialist pentru servicii SEO iei o decizie importantă care poate să îmbunătățească potențialul afacerii tale sau, de asemenea, poți risca reputația paginii web dacă lucrurile nu se fac cum trebuie.

  De ce ai nevoie să apelezi la această metodă de promovare online?

  Afișarea cât mai sus în motoarele de căutare este echivalentă cu o poziționare bună într-un centru comercial. Scopul S.E.O. este de a aduce trafic relevant către o pagină WEB (magazin online  sau site de prezentare). Avantajele principale sunt: creșterea cererilor de ofertă și a vânzărilor, dezvoltarea și îmbunătățirea notorietății brandului, noi abonați sau cititori pe blog etc.

  În cei 7 ani de experiență, agenția de marketing digital Limonade din Bucuresti a reușit să ofere servicii și performanțe de top urcând site-urile clienților pe prima pagina în căutările Google pentru diferite cuvinte cheie sau domenii de activitate. Mai jos sunt câteva din rezultatele noastre iar la cerere putem oferi detalii despre studii de caz:

  • http://www.limonade.ro/: agentie consultanta marketing bucuresti ,agentie promovare online, agentie promovare online bucuresti, agentie de marketing online, promovare si marketing online,consultanta marketing online, servicii promovare online,agentie seo, campanii de promovare online, factori seo 2016, consultanta promovare online,agentie de publicitate online, campanii ppc, a, agentie publicitate online bucuresti, consultanta branding, agentie marketing, promovare online, specialisti seo etc
  • Solutiipomparefluide.ro : pompe de incendiu, pompe industriale apa, grup pompare apa, grup pompare apa potabila, grup de pompare apa,
  • Nicometaltub.ro:  cot zincat sudabil, teu zincat sudabil, capace sudabile bombate, cot negru sudabil, fitinguri pentru sudura, reductii pentru instalatii, robinete cu flanse, teu sudabil egal, accesorii fixare tevi, reductie concentrica sudabila, teava trasa laminata, Teava din otel, teuri sudabile, piulita zincata hexagonala, reductii fonta instalatii, teu sudabil redus, capace sudabile curbate, teu sudabil, teava trasa otel, teava pentru cazane, distribuitor de tevi, coliere cu garnitura, reductii, teava cazane.
  • http://www.caisuluiresidence.ro/ : ansamblu rezidential dobroesti, apartamente de vanzare dobroesti, vanzari apartamente 2 camere Dobroesti, vanzari apartamente 3 camere Dobroesti,  rate la dezvoltator Fundeni, rate la dezvoltator Colentina, rate la dezvoltator Dobroesti , apartamente strada caisului bucuresti, apartamente dobroesti cu rate la dezvoltator, apartamente fundeni cu rate la dezvoltator.
  • http://www.babol.ro/ : cizme pvc, ghete eva cu blana, galosi din PVC, gumari din pvc, saboti pvc, botosi pentru copii, cizme electroizolante inalta tensiune, papuci din eva, producator incaltaminte pvc, producator cizme pvc , producator cizme cauciuc.
  • http://www.sanse-egale.com/ : Cursuri confectioner textile, Cursuri gratuite manichiura pedichiura, cursuri gratuite camerista,  cursuri gratuite confectioner textile,
  • http://www.lrqa.ro/ validare cerinte legale, cursuri iso, cursuri auditor, cursuri auditor intern, cursuri auditor extern, audituri integrate, certificare standarde, analiza lacunelor, servicii de instruire, cursuri ISO 9001, curs siguranta alimentara, certificari managementul mediului, certificari securitatea informatiei, certificari siguranta alimentara;
  • http://oxigenoterapie.com.ro/: despre oxigenoterapie, aparate oxigenoterapie, aparate medicale oxigenoterapie.
  • paprikaevents.ro team building culinar, petreceri culinare, team building chefi celebri, programe pentru echipe, team building degustare ceai, team building degustare cafea ,teambuildingcreatie parfumuri, team building creatie ciocolata , team building preparare cocktail, jocuri corporate, competitii corporate , evenimente cu horia virlan, evenimente cu Jakob Hausmann, evenimente cu Alex Cirtu , evenimente cu Cezar Munteanu ;
  • san-deco.eu: tablouri sculptate, tablouri unicate, cadouri arta,vesela exotica, vesela din lemn.
  • clubulbebelusilor.ro : nasterea si planificarea bebelusului, articole si informatii pentru gravide, alaptarea unui bebelus, diversificarea alimentatiei la bebelusi, Prima masa a bebelusului, inceputul diversificarii la bebelusi, Diversificarea alimentatiei la 8-10 luni, retete bebelusi, retete bebelusi 6-12 luni , informatii despre copilul 1-3 ani, Povesti pe intelesul copiilor, activitati educative pentru dezvoltarea copiilor, Cat de sanatos mancam si ne hranim copilul, Stiri pentru parinti, Sfaturi pentru alaptarea bebelusului.
  • www.visioncunsulting.ro: firma de training , firma de training si team building, cursuri de comunicare, curs comunicare interpersonala, cursuri vanzari si negociere, cursuri abilitati manageriale, curs leadership inspirational, Curs Managementul Timpului,  Team building urban, Curs de Comunicare Eficienta, Curs Public Speaking, Curs Managementul Conflictelor, Curs Customer Care, Curs Comunicare Scrisa.

  Pentru o ofertă concretă de audit SEO sau campanie de optimizarea site-ului dvs vă recomandăm să ne contactați la telefon (0740928125) sau pe email contact@limonade.ro !

  Share Button